Zangvakantie in Nederland

Meerdaagse Zangworkshop in Nederland

De zangworkshop van mei is verplaatst!

Nieuwe datum: 23 t/m 26 augustus
En een extra datum! 20 t/m 23 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Professionele Zangcoaches

Een meerdaagse zangworkshop op maat, gecombineerd met een ontspannen omgeving. De perfecte boost voor iedereen die een serieuze stap wil zetten met zijn / haar muziek. Zowel op het gebied van zang als songwriting.  

 

 

De oprichter en zangcoaches van ZanglesRotterdam en ZanglesUtrecht verzorgen de zowel de groepslessen als de privé zanglessen. SISU Natuurlijk verzorgt de songwriting clinics gebaseerd op verschillende theorieën, waaronder de inzichten van Pat Pattison: docent aan Berklee College of Music. Hij is inspirator van vele artiesten, waaronder bijvoorbeeld meervoudig Grammy winnaars als
Gillian Welch en John Mayer.

 
Geschikt voor:
Singer- / songwriters, conservatorium studenten, hobbyisten, koorleden, muzikanten, iedereen die al enige ervaring heeft met zingen en dit naar een hoger plan wil trekken. Heb je nog nooit gezongen of les gehad? Neem dan gerust even contact met ons op.
 

Na aanmelding krijg je een formulier toegestuurd om de inschrijving compleet te maken en jouw betaling te voldoen.
Deelname is pas verzekerd na betaling.

 

Prijs bedraagt €452,-
Incl. overnachting en volpension

Het programma

 • 15.00 uur: aankomst op Camping Welgelegen (op eigen tempo / gelegenheid)
 • 17.30 uur: Ontvangst met een eenvoudig koud buffet
 • 19.30 – 21.00 uur: Groepsles met Esther Mooijman. Vanavond leer je de groep kennen en worden de stemmen in samenzang opgewarmd. Je werkt aan 1 à 2 nummers die je ter voorbereiding van tevoren al toegestuurd krijgt. Zo haal je het meeste uit de les!
 • 7.00 – 8.30 uur: opstaan & ontbijt
 • 8.30 – 9.30 uur: yoga (extra optie) of zwemmen
 • 10.30 – 12.00 uur: Groepsles met Lucia Kiel. Van musicalster tot straatmuzikant: deze groepsles wil je! Je leert alles over zingen met power op een gezonde manier. Via verschillende oefeningen leer je de benodigde ademdruk, ademstroom en support om die (hoge) powernoten te herkennen en controleren.
 • 13.00 – 17.00 uur: Privélessen van 40 min. met Esther Mooijman. Niet ingeroosterd? Kies één van de vele activiteiten ter plaatse of zing lekker door met de anderen!
 • 14.00 uur – 14.45 uur: Songwriting Clinic met Sophie Ernst. Hoe heeft rijm, metrum & tekstopbouw invloed op jouw boodschap? Met theorie & oefeningen breng je jouw songwriting naar een hoger niveau.
 • 17.30 uur: Kanotocht over het water (hoe kan het ook anders) naar één van de mooiste Elfsteden..: Hindeloopen!
 • 18.00 – 19.00 uur: Uit eten op eigen gelegenheid in één van de restaurantjes naar keuze
 • 19.30 uur: Terugtocht naar Camping Welgelegen
 • 20.00 – 22.00 uur: Heeft iemand een gitaar meegenomen?
 • 7.00 – 8.30 uur: opstaan & ontbijt
 • 8.30 – 9.30 uur: yoga (extra optie) of zwemmen
 • 10.30 – 12.00 uur: Groepsles met Esther Mooijman. In deze les ga je verder met de nummers van vrijdagavond. Naast samenzang komt er nu de focus op performance: hoe presenteer je jezelf en zorg je ervoor dat je tekst & boodschap overkomt op je publiek?
 • 13.00 – 17.00 uur: Privélessen van 40 min. met Esther Mooijman. Niet ingeroosterd? Kies één van de vele activiteiten ter plaatse of zing lekker door met de anderen!
 • 14.00 uur – 14.45 uur: Songwriting Clinic met Sophie Ernst. Hoe versterken rijm, metrum & beeldspraak jouw boodschap? Met theorie & oefeningen breng je jouw songwriting naar een hoger niveau.
 • 18.00 -19.00 uur: Eindafsluiting. We presenteren de groepsnummers op een laagdrempelige manier & er is (voor wie wil) ruimte om een eigen nummer te presenteren!
 • 19.30 uur: Pizza avond, versgebakken pizza’s van Camping Welgelegen.
 • 20.30 uur: Ontspannen, tas inpakken, liedjes zingen.. een laatste duik?
 • 7.00 – 8.00 uur: opstaan / ontbijt
 • 8.00 – 9.00 uur: tas inpakken, opruimen 
 • 9.30 uur: afscheid & terugreis (eigen gelegenheid) of blijf nog lekker een dagje genieten van de faciliteiten en de omgeving!
Zangeres Esther Mooijman en oprichter van ZanglesUtrecht en Zangles Rotterdam. Nu in samenwerking met SISU Natuurlijk voor een zomerkamp of zomerweken met intensieve zangtraining

Esther Mooijman

Oprichter & Zangcoach ZanglesUtrecht en ZanglesRotterdam

Doe af en toe eens iets wat je eng vindt! Door jezelf te blijven uitdagen zal je jezelf blijven verrassen en kun je groeien.

Plezier in zingen staat bij Esther bovenaan! De basis is zangtechniek, vanuit CVT (Complete Vocal Technique) en EVT (Estill Voice Training System), maar ze kijkt vooral naar wie je bent als zanger/zangeres. Wat is jouw geluid en hoe kun je op een ontspannen manier je stem ontwikkelen en laten groeien?
Zangcoach, performer en afgestuurd Codarts, Lucia van zanglesrotterdam geeft les op het intensieve zangweekend van sisu natuurlijk

Lucia Kiel

Zangcoach, ZanglesRotterdam

Muziek verbindt en vertelt vele verhalen. Techniek is een middel, niet het doel an sich. Let it flow.

Als vocalist & performer gaat Lucia graag aan de slag met het stabiliseren van jouw stem, het vergroten van je bereik en longinhoud en het werken aan een stevige techniek. Werken aan jouw eigenheid als performer en een zoektocht naar eigen interpretatie en tekstbeleving is ook onderdeel van Lucia's expertise!
Sophie Ernst, oprichter van SISU Natuurlijk. Singer songwriter Marie Merlot in Amsterdam

Sophie Ernst

Oprichter SISU Natuurlijk

Vakantie is dé plek om iets nieuws te leren. Vanuit ontspanning leer je het snelst!

Als voormalig docent en singer songwriter draagt Sophie ook inhoudelijk haar steentje bij. Zij is aanwezig om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen buiten de lessen om lekker kan ontspannen. Voor een combinatie van verbinding, ontwikkeling én vakantie ben je bij haar aan het juiste adres.

Overnachting

Je slaapt in een gezellige 4 of 6 persoons vakantiehut met eigen keuken. De koelkast is gevuld voor zelfstandig ontbijt & lunch en op tafel staat een lekkere fruitmand. Het hele weekend is inclusief koffie & thee, koud buffet op vrijdag en pizza op zondagavond.


Slechte slaper? Tegen een extra vergoeding kun je ook een tentplaats huren of een leuk VW-busje.

Camping Welgelegen

Op eigen gelegenheid reis je naar Camping Welgelegen. Vanaf station Workum kun je met de auto opgehaald worden, maar we zullen ook de mogelijkheid bieden tot carpoolen. 

 

Overnachting, sanitair, zwembad & de kanotocht op zaterdag is inclusief. Wil je ook lekker wakker worden met een yogales in het weekend? Die is voor onze deelnemers € 10 (i.p.v. €15).