Weekend Zangtraining in Friesland

24 t/m 27 mei 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Het programma

 • 15.00 uur: aankomst op Camping Welgelegen (op eigen tempo / gelegenheid)
 • 17.30 uur: Ontvangst met een eenvoudig koud buffet
 • 19.30 – 21.00 uur: Groepsles met Esther Mooijman. Vanavond leer je de groep kennen en worden de stemmen in samenzang opgewarmd. Je werkt aan 1 à 2 nummers die je ter voorbereiding van tevoren al toegestuurd krijgt. Zo haal je het meeste uit de les!
 • 7.00 – 8.30 uur: opstaan & ontbijt
 • 8.30 – 9.30 uur: yoga (extra optie) of zwemmen
 • 10.30 – 12.00 uur: Groepsles met Lucia Kiel. Van musicalster tot straatmuzikant: deze groepsles wil je! Je leert alles over zingen met power op een gezonde manier. Via verschillende oefeningen leer je de benodigde ademdruk, ademstroom en support om die (hoge) powernoten te herkennen en controleren.
 • 13.00 – 17.00 uur: Privélessen van 40 min. met Esther Mooijman. Niet ingeroosterd? Kies één van de vele activiteiten ter plaatse of zing lekker door met de anderen!
 • 14.00 uur – 14.45 uur: Songwriting Clinic met Sophie Ernst. Hoe heeft rijm, metrum & tekstopbouw invloed op jouw boodschap? Met theorie & oefeningen breng je jouw songwriting naar een hoger niveau.
 • 17.30 uur: Kanotocht over het water (hoe kan het ook anders) naar één van de mooiste Elfsteden..: Hindeloopen!
 • 18.00 – 19.00 uur: Uit eten op eigen gelegenheid in één van de restaurantjes naar keuze
 • 19.30 uur: Terugtocht naar Camping Welgelegen
 • 20.00 – 22.00 uur: Heeft iemand een gitaar meegenomen?
 • 7.00 – 8.30 uur: opstaan & ontbijt
 • 8.30 – 9.30 uur: yoga (extra optie) of zwemmen
 • 10.30 – 12.00 uur: Groepsles met Esther Mooijman. In deze les ga je verder met de nummers van vrijdagavond. Naast samenzang komt er nu de focus op performance: hoe presenteer je jezelf en zorg je ervoor dat je tekst & boodschap overkomt op je publiek?
 • 13.00 – 17.00 uur: Privélessen van 40 min. met Esther Mooijman. Niet ingeroosterd? Kies één van de vele activiteiten ter plaatse of zing lekker door met de anderen!
 • 14.00 uur – 14.45 uur: Songwriting Clinic met Sophie Ernst. Hoe versterken rijm, metrum & beeldspraak jouw boodschap? Met theorie & oefeningen breng je jouw songwriting naar een hoger niveau.
 • 18.00 -19.00 uur: Eindafsluiting. We presenteren de groepsnummers op een laagdrempelige manier & er is (voor wie wil) ruimte om een eigen nummer te presenteren!
 • 19.30 uur: Pizza avond, versgebakken pizza’s van Camping Welgelegen.
 • 20.30 uur: Ontspannen, tas inpakken, liedjes zingen.. een laatste duik?
 • 7.00 – 8.00 uur: opstaan / ontbijt
 • 8.00 – 9.00 uur: tas inpakken, opruimen 
 • 9.30 uur: afscheid & terugreis (eigen gelegenheid) of blijf nog lekker een dagje genieten van de faciliteiten en de omgeving!
Zangeres Esther Mooijman en oprichter van ZanglesUtrecht en Zangles Rotterdam. Nu in samenwerking met SISU Natuurlijk voor een zomerkamp of zomerweken met intensieve zangtraining

Esther Mooijman

Oprichter & Zangcoach ZanglesUtrecht en ZanglesRotterdam

Doe af en toe eens iets wat je eng vind! Door jezelf te blijven uitdagen zal je jezelf blijven verrassen en kun je groeien.

Plezier in zingen staat bij Esther bovenaan! De basis is zangtechniek, vanuit CVT (Complete Vocal Technique) en EVT (Estill Voice Training System), maar ze kijkt vooral naar wie je bent als zanger/zangeres. Wat is jouw geluid en hoe kun je op een ontspannen manier je stem ontwikkelen en laten groeien?
Zangcoach, performer en afgestuurd Codarts, Lucia van zanglesrotterdam geeft les op het intensieve zangweekend van sisu natuurlijk

Lucia Kiel

Zangcoach, ZanglesRotterdam

Muziek verbindt en vertelt vele verhalen. Techniek is een middel, niet het doel an sich. Let it flow.

Als vocalist & performer gaat Lucia graag aan de slag met het stabiliseren van jouw stem, het vergroten van je bereik en longinhoud en het werken aan een stevige techniek. Werken aan jouw eigenheid als performer en een zoektocht naar eigen interpretatie en tekstbeleving is ook onderdeel van Lucia's expertise!
Sophie Ernst, oprichter van SISU Natuurlijk. Singer songwriter Marie Merlot in Amsterdam

Sophie Ernst

Oprichter SISU Natuurlijk

Vakantie is dé plek om iets nieuws te leren. Vanuit ontspanning leer je het snelst!

Als voormalig singer songwriter draagt Sophie van SISU Natuurlijk ook inhoudelijk haar steentje bij. Zij is aanwezig om alles in goede banen te leiden en te zorgen dat iedereen buiten de lessen om lekker kan ontspannen. De combinatie van mensen samenbrengen, iets nieuws leren & vakantie vieren is wat haar blij maakt!

Geef je nu op voor een weekend intensieve zangtraining met net zo gemotiveerde deelnemers als jijzelf! Je wordt ondergedompeld in bijna 5 uur aan samenzang, tips, techniek, zingen uit volle borst & dat alles in een heerlijk wijdse omgeving.

Jouw investering: € 452 ,-

Overnachting

Je slaapt in een 4 of 6 persoons vakantiehut met eigen keuken. De koelkast is gevuld voor zelfstandig ontbijt & lunch en op tafel staat een lekkere fruitmand. Het hele weekend is inclusief koffie & thee, koud buffet op vrijdag en pizza op zondagavond.

 

Slechte slaper?
Tegen een extra vergoeding kun je ook een tentplaats huren of een leuk VW-busje.

Camping Welgelegen

Op eigen gelegenheid reis je naar Camping Welgelegen. Vanaf station Workum kun je met de auto opgehaald worden, maar we zullen ook de mogelijkheid bieden tot carpoolen. 

Overnachting, sanitair, zwembad & de kanotocht op zaterdag is inclusief. Wil je ook lekker wakker worden met een yogales in het weekend? Die is voor onze deelnemers € 10 (i.p.v. €15).

Volgende edities..?

Baal je als een stekker omdat je nou net dít weekend bij je schoonmoeder aan de appeltaart zit? Of kun je om een andere reden niet mee? 

Laat het ons weten zodat we mee kunnen denken over een oplossing.

Geef je op via onderstaand formulier & we houden je op de hoogte van eventuele volgende edities mocht daar vraag naar zijn.

Beperkt plek

Omdat we voor deze try-out maar een beperkt aantal plaatsen hebben, raden we je aan om gauw jouw plek te reserveren. Vul onderstaand formulier in en ontvang alle informatie over jouw aanmelding & betaling in de mail. 

 

Let op! Inschrijving is pas definitief na betaling en dient binnen 5 dagen na aanmelding te geschieden.

Ben jij erbij?

Er is maar beperkte beschikbaarheid voor deze eerste editie dus verzeker jezelf van een plek!