De vier elementen van geluk

Dankzij SISU Natuurlijk keer je niet alleen ontspannen terug van vakantie. Je zal verrijkt zijn in alle dimensies van geluk!
Gastvrijheid is niet iets dat je consumeert. Het is een voedingsbodem voor duurzame relaties en vooruitgang. 

Ontspanning

SISU Natuurlijk biedt in eerste plaats ontspanning met een 5 sterren gastvrijheid. Dat is toch het uitgangspunt van vakantie!

Ontspanning vinden sommigen misschien lezend in een huisje terwijl anderen ontspannen door te sporten en gaan liever met de mountainbike op pad. 
Hoe dan ook, ontspanning is de eerste stap op weg naar de andere gelukselementen.

Verbinding

Met SISU Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om verbinding te creëren met jouw vakantie omgeving. Bekijk onze activiteiten waarbij gasten kennismaken met ondernemers uit de omgeving of misschien zelfs iets teruggeven aan de plek waar ze zijn zodat er sprake is van uitwisseling in plaats van enkel consumeren. Oh, en laten we verbinding met natuur niet vergeten!

Ontwikkeling
Door een ander soort vakantie-activiteiten aan te bieden haal je veel meer uit jouw vakantie.  De vooral praktische kennis haalt je uit je hoofd, vermindert stress & leert je iets nieuws. Een nog waardevollere souvenir kunnen wij niet verzinnen! Alle reizen die wij aanbieden dragen bij een gelukkigere wereld. Van het organiseren alleen worden wij al heel blij! 

Neem eens een kijkje op de website van Lotte van Krachtkruid. Ze geeft speciaal voor onze gasten aangepaste workshops.

Lotte van krachtkruid maakt bijzondere cremes van eerlijke bio-materialen. Kom ook een workshop volgen.

Op de website van Stichting ’t Olde Manegepeerd zie je welke paarden hier allemaal van hun oude dag kunnen genietn.