Boshuisje met sauna

Beschrijving

Deze sfeervolle bungalow ligt midden in de bossen van het

Overijsselse Vechtdal. Het boshuisje is voorzien van een prachtige sauna en heeft een enorme (verwilderde) tuin van meer dan 1000 m2 waar je kunt uitrusten en genieten van alle flora en fauna. 

Vanuit het huisje kun je uren wandelen, fietsen en zwemmen. Er zijn schitterende routes en je zit zo in een kano of op een terrasje in het gezellige Hanzestadje Ommen. Ervaar het zelf: het is hier heerlijk thuiskomen bij de open haard.

 

** mogelijke arrangementen**
Voor wie bij aankomst liefst gelijk bij de kachel kruipt: heerlijke arrangementen uit de omgeving! Een kennismaking met Lokale Lekkernijen à 18,50 of een meer uitgebreid palet à 29,50.

 

Kijk ook eens bij de activiteiten voor nog een extra dosis geluk!

Het huis 

Je komt binnen via de keuken voorzien van alle gemakken zoals o.a. een vaatwasser, oven, magnetron, staafmixer en koelkast met vriesvak. We verzorgen een kop Nespresso (melkschuimer aanwezig), wat thee en standaard kruiden. 

In de woonkamer vind je een grote houtkachel, een diepe bank en stevige leesstoel, televisie (ook Netflix), een Sonos muziekinstallatie, boeken en spelletjes. 

Vanuit de woonkamer kom je bij onze sauna. Hij wordt flink heet en dankzij de ramen kijk je zo het bos in. Na je koude douche is het heerlijk ontspannen in de grote tuin van meer dan 1000 m2. Buiten hebben we een open haard en BBQ voor de liefhebbers. Bij regen kun je onder de overkapping zitten!

Op het park dient men rust, natuur en privacy te respecteren, met name tussen 22 en 10 uur.

Al 5 jaar Superhost op Airbnb!

Betrouwbaar verhuurbedrijf met schitterende locaties. SChoon ,netjes, nauwkeurig! Veel tevreden gasten
Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Selecteer eerst een datum

Betaal met Mollie

Missing Payment ID.