Boshuisje met houtkachel

Beschrijving

Dit gezellige en ruime boshuis, op een perceel van meer dan 1100 m2 (!), nodigt uit om lekker te relaxen of een actieve vakantie te hebben.

De bungalow ligt in een oud bos en oogt echt sprookjesachtig terwijl het volop privacy en rust biedt. Vanuit het huis loop je direct de natuur in. Landgoed Giethmen en Landgoed Vilsteren liggen in je achtertuin!

Er is in de omgeving van alles te doen, maar thuisblijven met de warmte van de houtkachel of verwarming is natuurlijk ook heerlijk.

** mogelijke arrangementen**
Voor wie bij aankomst liefst gelijk bij de kachel kruipt: heerlijke arrangementen uit de omgeving! Een kennismaking met Lokale Lekkernijen à 18,50 of een meer uitgebreid palet à 29,50.

Kijk ook eens bij de activiteiten voor nog een extra dosis geluk!

Het huis

 

Het ruime boshuis ligt middenin het bos en biedt veel privacy door de grote tuin die eromheen ligt. Het huisje is beschikbaar voor 4 personen, heeft twee slaapkamers en een badkamer en suite die ook vanuit de hal bereikbaar is. 

In de gezellige open keuken klets met de mensen aan tafel terwijl je de vogeltjes voorbij ziet hupsen. 

Maak een gezellig vuurtje in de warme houtkachel of buiten in de open haard! Je loopt zo het bos in, kunt zwemmen in het zwembad of je maakt gebruik van de tennisbaan! Er is een groot speelveld, maar bovenal is er rust, natuur en privacy. 

 

We hopen mensen aan te trekken die hiernaar op zoek zijn en dit respecteren. Natuurliefhebbers en rustzoekers, hier kan jouw geluk niet op!

Op het park dient men rust, natuur en privacy te respecteren, met name tussen 22 en 10 uur.

Al 5 jaar Superhost op Airbnb!

Betrouwbaar verhuurbedrijf met schitterende locaties. SChoon ,netjes, nauwkeurig! Veel tevreden gasten
Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Selecteer eerst een datum

Betaal met Mollie

Missing Payment ID.